Blue Smart koffer

De Blue Smart koffer. Nu beschikbaar in Nederland!!!  De Blue Smart koffer is de Iphone van de koffers en het woord Smart zegt natuurlijk al genoeg. Je telefoon is waarschijnlijk ook een Smartphone. Met deze mooie koffer kan je veel meer dan met een gewone koffer. Je kan je telefoon opladen als het leeg is, en met de Blue Smart app kan je je koffer wegen zodat je koffer nooit te zwaar is. Ook kan je met de App zien waar je koffer is en als je te ver van de koffer bent krijg je een bericht op je telefoon. Je kan met de App je koffer op slot doen (waar dan ook)

Nu te bestellen in Nederland de Blue Smart koffer.

hardekoffer
Blue Smart Slimme koffer met app en telefoon oplader.
blue smart koffer

 

Wordt dit de toekomst van de koffer?  Het is natuurlijk een leuke Gadget en wij houden wel van Gadgets. Je ziet steeds meer koffers met een oplader voor je telefoon. Deze koffer heeft veel meer dan dat.

Als je veel reist dan is dit de ultieme koffer.

 

Check de video van de Blue Smart koffer:

bluesmartDe Blue Smart koffer is de eerste slimme koffer in Nederland, echt een koffer waarvan je denkt is die er nu pas. Het is de Carry-on koffer van de toekomst en waarschijnlijk zal er in een korte tijd meer van dit soort koffers verschijnen. Meer over de koffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *