Er zijn verschillende soorten koffer maten.

De meest verkochte maten zijn de handbagage koffer en de grootste maat meestal rond de 72-78 cm. Handbagage koffers mogen mee als handbagage en zijn zeker handig als je maar een paar dagen alleen weg gaat. De grootste maat wordt gebruik voor de grote zomervakanties. Hier kan dan ook alles in. De middelste maat wordt een stuk minder gekocht, deze koffers zijn wel handig voor je kinderen die mee gaan op zomervakantie. Je kan natuurlijk ook een set koffers kopen dan ben je een stuk voordeliger uit.
Hieronder geef ik je een overzicht van de best verkochte koffer maten per maat.

Top 3 best verkochte koffer maten.

De grote maten top 3:

hardekoffer hardekoffer hardekoffer
Samsonite Termo Young Spinner Harde Koffer Samsonite Aeris Upright Harde Koffer American Tourister Lock’n’Roll Harde koffer
koffer aanbieding aanbieding koffer koffer aanbiedingen

De handbagage koffers top 3:

Items per pagina:
Sortering:

Items per pagina:

Bekijk de gehele lijst met meest gekochte handbagage koffers.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een set koffers. Klik dan hier voor de meest verkochte koffersets.

Reistas kopen.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een reistas, je hebt daar ook verschillende maten in, zo heb je ook de handbagage reistas en de grote reistas maar ook de xxl reistas. Je kan kiezen uit een reistas met wielen of zonder wielen, met trolley systeem of zonder trolleysysteem.  Vaak is het verstandig om bij een reistas ook gelijk een TSA hangslot te bestellen. Klik hier voor een groot overzicht met de meest verkochte reistassen.  

Weet je niet wat je moet kiezen, probeer dan de unieke koffer kiezer, ook hier kan je kiezen uit verschillende koffer maten maar ook reistassen. Eenmaal een keuze gemaakt dan krijg je direct een overzicht.

Koffer maten

Ik weet zeker dat jou keuze een stuk makkelijker wordt met de bovenstaande tool.

Top 10 Koffers.

Op onze website maken wij een top 10 selectie van de meest verkochte en beste koffers van 2016. Bekijk deze eens.

Bekijk ook onze review van de best verkochte koffer van 2016, de Samsonite Aeris, mooie prijs top kwaliteit. Bekijk het hier.