Over ons

over ons kofferstunt.nlKofferstunt.nl is speciaal gemaakt voor mensen die opzoek zijn naar de juiste koffers of tassen voor elk budget. Wij zijn nu een paar maanden geleden begonnen met deze website met als doel dat we straks de grootste koffer vergelijking site zijn van Nederland.

 

 

Waarom koffers?

Hier hebben we een heel goed antwoord op, wij zijn inmiddels 16 jaar werkzaam voor een bedrijf die koffers en tassen doet inkopen in het verre oosten. Dit betekent dat we elke dag verschillende koffers in onze handen hebben. Wij werken hier nog steeds en dit heeft als voordeel dat we bijna alles weten over koffers. Al het laatste koffer nieuws kan je lezen op onze blog.

Wij weten heel goed dat het heel moeilijk kan zijn om een koffer online te kopen. Je kunt ons volledig vertrouwen om een goede keuze te maken.

De producten die we vergelijken of aanbieden gaan middels een grote webshop.  Bij hun kan je bestellen en door hun wordt het ook geleverd.

Klik hier om terug te gaan naar de home pagina. 

Contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier. Bedankt voor je interesse in Kofferstunt.nl.