Rimowa Koffer kopen?

Er valt niet veel te klagen over de Rimowa koffer, behalve de prijs is de Rimowa koffer het beste, de prijs van de Rimowa koffer is erg hoog. Rimowa staat bekend van hun aluminium koffer en de hoge prijs. Om heel eerlijk te zijn klopt de prijs kwaliteit van deze koffers.

Rimowa koffers zijn enorm sterk en ook goed beveiligd. De koffers die worden aangeboden zijn allemaal getest en als je veel reist is het een top investering. Elke reis gaat je goedkope koffer kapot dan ben je net zo veel geld kwijt als aan een echte Rimowa koffer. (als je veel reist.)

De 3 beste Rimowa koffers.

 

Rimowa Salsa

Rimowa Topas

Rimowa Limbo

Rimowa salsa Rimowa topas Rimowa limbo
hardekoffer hardekoffer hardekoffer

Ook Rimowa handbagage wordt veel verkocht, klik hier om het volledig assortiment te bekijken van  Rimowa koffers.

Rimowa heeft een grote selectie koffers, maar is wel het duurste merk, maar hou je van Merk en kwaliteit dan is dit de ultieme koffer. Een Rimowa koffer kopen is een investering als je veel op reis gaat. Ja het is duurder, maar dan heb je wel wat. En zeker als je veel reist een prima investering.

Items per pagina:
Sortering:

Items per pagina:

Wil je geen Rimowa koffer, maar wil je zelf een koffer kiezen en maakt het net uit wat voor merk, klik dan hier voor de koffer kiezer tool. 

Wij hebben zelf geen voorraad van koffers, wij adviseren onze bezoekers welke koffers het meest geschikt is. Wij hebben hiermee wel ruim 16 jaar ervaring en kan je ons gerust vertrouwen met de juiste keuze.

Rimowa koffer slotOver Rimowa.

Al vanaf 1898 maakt Duitse bedrijf Rimowa koffers, alle producten van Rimowa staan voor kwaliteit. Rimowa koffer zijn bijna niet kapot te krijgen en hebben bijna allemaal een ingebouwd slot. Rimowa is duur maar dan heb je echte kwaliteit die bijna niet kapot te krijgen is. De koffers zijn gemaakt van aluminium of polycarbonaat dus ook erg stevig.  De eerste serie van Rimowa koffers waren gemaakt van hout.