Samsonite koffers.

Samsonite is de grootste leverancier/merk in koffers.  Samsonite is in 1910 opgericht door de gebroeders Shwayder in Denver, echter werd het verkocht onder de naam Samson. Later is dit veranderd in Samsonite en is nu één van de grootste te wereld. De kwaliteit en garantie van de Samsonite koffer is prima, de prijs kan iets aan de hoge kant zijn maar in verhouding is dit ook goed.

Top 3 meest gekochte Samsonite koffers.

hardekoffer hardekoffer hardekoffer
Samsonite Termo Young Spinner Harde Koffer Samsonite Aeris Upright Harde Koffer Samsonite Neopulse Spinner  Harde Koffer
koffer aanbieding aanbieding koffer Samsonite koffer kopen

De Samsonite Aeris is de meest verkochte koffer op dit moment. Check hieronder de video van deze Samsonite koffer.

Samsonite kofferSamsonite koffer collectie.

Samsonite heeft een ontzettend grote collectie met verschillende soorten koffers en reistassen. Er zijn zowel harde koffers als nylon koffers van Samsonite. Ook hebben ze verschillende handbagage koffers. Een Samsonite koffer wordt uitvoerig getest voordat het op de markt gaan. Je betaald natuurlijk ook voor de kwaliteit en niet alleen maar design en merk.  De bovenstaande koffers zijn op dit moment de best verkochte Samsonite koffers.

Samsonite is ook eigenaar van hun kleinere broertje American Tourister, wat inmiddels ook een top merk is geworden.

Alle Samsonite koffers worden getest. Bekijk hieronder de video hoe het getest wordt.

Ben je op zoek naar een handbagage koffer van Samsonite, klik dan hier. 

Samsonite handbagage koffer.

Samsonite heeft een groot assortiment met diverse handbagage koffers, in verschillende kleuren en print. Een harde koffer of een zacht nylon koffer 2 wiel of 4 wiel. De koffers van Samsonite zijn stuk voor stuk getest en absoluut de beste keuze als je op zoek bent en een budget hebt voor een Samsonite koffer. Klik hier voor de beste Samsonite handbagage koffers.

Samsonite Aeris.

De Samsonite Aeris is de best verkochte Samsonite koffer van 2016, de koffer is niet duur en bovendien een uitstekende kwaliteit. Neem een kijkje bij de Samsonite aeris.